Velkommen til Waez Tekstil Service...

Våre løsninger

Med kvalitet og miljø i fokus.

Vi har et stort utvalg løsninger tilpasset din bransje, enten du ønsker enkeltprodukt eller totalløsninger. Våre leverandører er håndplukket med fokus på kvalitet og miljø, slik at vi vet at våre kunder blir fornøyd. Løsningene er fleksible og utvalget er stort, både i farge, material og funksjon.

Vi inngår leieavtaler med våre kunder, noe som betyr at du ikke trenger å bestille mer enn du trenger. Vi henter tekstilene når de trenger en vask og levere rene tekstiler tilbake. Slik vet du at du alltid er klar for å yte ditt beste på jobb, uten å tenke på tekstilene du skal ha på deg eller omgi deg med.

Velger du løsninger hos oss, er vi sikker på at du vil frigjøre ressurser blant dine ansatte – og at du vil se et langt bedre resultat.

Duker og servietter er med på å fortelle kundene hvilken standard og pris restauranten har å tilby. Bordet kunden sitter ved vil gi dem en opplevelse
av vellstand og følelsen av at de er velkommne tilbake.

Har du kjøpt ditt eget kjøkkentøy? Vi vasker det for deg. Det er flere kjøkken som har fått gleden av å oppleve fordelene med å leie kokketøy framfor å kjøpe det inn selv.

Etter en lang dag er det aller beste å legge seg i en myk seng og la den luftige dyna omslutte deg.

Nå tilbyr vi høy kvalitet på utleie og vaske av sengetøy. Våre største kunder er blant annet sykehus, hoteller og bedrifter.

Å la gjestene få det lille ekstra er det vi fokuserer på. Punktlighet, kvalitet og riktig mengde.

Få et renere og finere inneklima – bestill hos oss idag!

Waez Tekstil er en utmerket levrandør av matter av ulik kvaltiet og størrelse.
Hvorfor gulvmatter? De absorberer store mengder smuss, støv og vann, som videre bidar til reduserte renholdskostnader.

Sjåførene våre henter deres skitne matter og legger ut de nye etter avtale med dere.